سفره هايتان را با سبزى، زينت دهيد ؛ زيرا سبزى با بسم اللّه الرحمن الرحيم، شيطان را طرد مى كند. - حضرت محمد (ص) - مكارم الأخلاق، ص 176

نکته روز
سه شنبه, ۴ مهر , ۱۳۹۶
اعلام برنامه زمانی انتخاب واحد نیمسال ۹۵۲

زمانبندی انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۵-۹۶ به تفکیک مقطع

کاردانی : ۱۷ الی ۲۰ بهمن (با ۲ ساعت تاخیر از ساعت ۱۰ صبح)

کارشناسی : ۱۸ الی ۲۰ بهمن

کارشناسی ارشد : ۱۹ الی ۲۰ بهمن

دانشجویان جهت فعال سازی انتخاب واحد خود می بایست ابتدا شهریه ثابت  به اضافه مبلغ علی الحساب شهریه متغیر معادل ۲۰۰۰۰۰۰ ریال برای مقاطع کاردانی و کارشناسی و ۳۰۰۰۰۰۰ ریال برای مقطع کارشناسی ارشد (در صورت داشتن بدهی قبلی مبلغ آن به مبالغ ذکر شده اضافه می گردد)خود را به صورت اینترنتی پرداخت نموده تا سامانه  آموزشی اجازه ثبت نام و انتخاب واحد را صادر نماید. بعد از پرداخت اینترنتی شهریه علی الحساب دانشجویان می توانند نسبت به انتخاب واحد اقدام نمایند . بعد از اتمام انتخاب واحد و ثبت نهایی آن دانشجو تا زمان توزیع کارت ورود به جلسه مهلت دارد تا نسبت به پرداخت مانده بدهی خود اقدام نماید .