پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنستکه بعداز هر زمین خوردنی برخیزی. مهاتما گاندی

نکته روز
پنجشنبه, ۲۳ آذر , ۱۳۹۶
اعلام تقویم آموزشی سال تحصیلی ۹۴-۹۵

قابل توجه دانشجویان گرامی :

تقویم آموزشی سال تحصیلی ۹۴-۹۵ به شرح ذیل اعلام و دانشجویان می بایست در تاریخ های ذکر شده نسبت به ثبت نام و انتخاب واحد اقدام نمایند

تقویم آموزشی ۹۵-۹۴

لازم به ذکر است با توجه تقاضای تعداد کثیری از دانشجویان در خصوص تقسیط شهریه، روال و نحوه ثبت نام و انتخاب واحد در ترم جاری بدین شرح تغییر می بابد:

دانشجویان جهت فعال سازی انتخاب واحد خود می بایست ابتدا شهریه ثابت  به اضافه مبلغ علی الحساب معادل ۲۰۰۰۰۰۰ ریال برای مقاطع کاردانی و کارشناسی و ۳۰۰۰۰۰۰ ریال برای مقطع کارشناسی ارشد خود را به صورت اینترنتی پرداخت نموده تا سامانه  آموزشی اجازه ثبت نام و انتخاب واحد را صادر نماید. بعد از پرداخت اینترنتی شهریه علی الحساب دانشجویان می توانند نسبت به انتخاب واحد اقدام نمایند . بعد از اتمام انتخاب واحد و ثبت نهایی آن دانشجو تا زمان توزیع کارت ورود به جلسه مهلت دارد تا نسبت به پرداخت مانده بدهی خود اقدام نماید .