دانشجویان گرامی

با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری کلاس ها بصورت حضوری، خواهشمند است در اسرع وقت از طریق پیامک (sms) نام و نام خانوادگی و همچنین نام و کد دروس (قابل دریافت از طریق سامانه آموزشی) خود را به اساتید مربوطه اعلام نموده تا شما را در گروه های ایجاد شده مختص هر درس در اپلیکیشن “واتس اپ” یا “بله” عضو نماید تا بدین ترتیب از مباحث درسی بهره مند گردید . ضمناً شماره تماس اساتید در قابل فایل PDF به پیوست قابل دسترسی می باشد .

آندسته از دانشجویان ورودی بهمن ۹۸ که تاکنون برنامه کلاسی خود را دریافت ننموده اند براساس شماره دانشجویی مندرج در فایل ذیل (به عنوان کد کاربری ) و شماره شناسنامه (به عنوان رمز عبور) وارد پروفایل خود در سامانه آموزشی شوند و از قسمت دریافت تاییدیه تحصیلی برنامه کلاسی و نام اساتید خود راه دریافت نمایند . سپس جهت ارتباط با اساتید طبق متن فوق عمل نمایند .

همچنین به اطلاع می رساند زمان پایان نیمسال تحصیلی و تاریخ برگزاری آزمون پایانی براساس بخشنامه های وزارت علوم متعاقباً اعلام می گردد . لذا لازم است تا اطلاع ثانوی بصورت مجازی از مباحث درسی استفاده نمایید .